Διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας τη Δευτέρα 14/5/2018 ο "2ος Ενδοσχολικός Διαγωνισμός Γλώσσας" με τη συμμετοχή των μαθητών της Γ΄Τάξης.


Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή!

Διακρίσεις:

1η θέση Παδοπούλου Τατιάνα

2η θέση Παπασωτηρίου Πέτρος

3η θέση Αρβανίτη Γεωργία


Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Τζαβολάκη Κ. (ΠΕ02) και Βασιλειάδου Α. (ΠΕ05)




 



Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ





ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ


 


 

 

Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας από Οκτώβριο μέχρι και Δεκέμβριο του 2017 το εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας πρόγραμμα του British Council « LIFE SKILLSΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΖΩΗΣ».

Οι μαθητές μας , μέσα από βιωματικές δραστηριότητες – παιχνίδια , ενεπλάκησαν σε δεξιότητες λήψης απόφασης, επικοινωνίας, εργασίας σε ομάδες, ιεράρχησης αναγκών , υποστήριξης επιχειρημάτων , γνώσης δικαιωμάτων και υποχρεώσεων .

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από εκπαιδευτή του Βρετανικού Συμβουλίου με την παρουσία της εκπαιδευτικού Τεχνολογίας ,εντός σχολικού ωραρίου , στα τμήματα Γ1,Γ2, Γ3 και Β3 και κατανεμήθηκε σε 6 διδακτικές ώρες ανά τμήμα , ημέρα Δευτέρα .

Πιστεύουμε ότι μέσα από τις δράσεις του προγράμματος , που λειτούργησε παράλληλα με το συμβατικό ρόλο του σχολείου , οι μαθητές ανέπτυξαν την κριτική ικανότητα και την αυτοπεποίθηση που είναι απαραίτητη για τη δημιουργία των αυριανών ενεργών πολιτών.


|